PUBLICITATE
Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Supă de morcovi dietetică
O supă de morcovi ușoară, sănătoasă, dar și nutritivă, care este soluția perfectă pentru prânzul sau cina dietetică.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g morcovi
- 1 ks The Onion
- 2 ks căței de usturoi
- 1 ks unt
- 11⁄2 l supă de legume
- 1 ks Piper alb
- 1 ks nucșoară
- 2 ks frunză de dafin
- 1 ks lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Curățați morcovul, ceapa și usturoiul și tăiați-le în bucăți mai mici.
2. Pasul
Topim untul într-o tigaie și adăugăm legumele tăiate. Le prăjim până se înmoaie.
3. Pasul
Adăugăm bulionul de legume, piperul alb, nucșoara și frunza de dafin. Fierbem timp de 20-30 de minute, până când morcovul este moale.
4. Pasul
Supa se îndepărtează de la căldură, se înlătură frunza de dafin și se amestecă până devine netedă.
5. Pasul
Potrivim supa cu sucul de lămâie, adăugăm sare și piper după gust.