Sursa :: whitewish by Getty Images
Supă de pui asiatică
O supă caldă și sățioasă, plină de aromele tradiționale asiatice. Acest preparat simplu este perfect ca masă în sine sau ca aperitiv pentru un festin asiatic.
Ingrediente
Supa
- 1 întreg Pui
- 1 Bucată ceapă
- 3 Degetele de la picioare usturoi
- 5 cm ghimbir proaspăt
- 3 l apă
- 2 Baruri iarbă de lămâie
- 2 Frunze Frunze de kaffir lime
Pentru servire
- 2 Lingură sos de soia
- 1 Lingură sos de pește
- 1 Lingură frunze proaspete de coriandru
- 2 Bucată Ceapă verde
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a pregăti supa asiatică de pui, puneți mai întâi puiul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, lemongrassul și frunzele de limetă Kaffir într-o oală mare. Adăugați apa și aduceți la fierbere.
Reduce căldura și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, până când puiul este gătit complet.
Scoateți puiul din supă și lăsați-l să se răcească. Dezosați carnea și tăiați-o în bucăți mici.
Strecurați supa printr-o sită într-o oală curată. Adăugați sosul de soia și sosul de pește și ajustați gustul.
Puneți iarăși carnea de pui în supă și încălziți-o până devine fierbinte.
Umpleți bolurile cu supa asiatică de pui și garnisiți cu coriandru proaspăt și ceapă verde. Serviți fierbinte.