PUBLICITATE

Sursa :: whitewish by Getty Images

Supă de pui asiatică

O supă caldă și sățioasă, plină de aromele tradiționale asiatice. Acest preparat simplu este perfect ca masă în sine sau ca aperitiv pentru un festin asiatic.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Supa

  • 1 întreg Pui Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 3 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 5 cm ghimbir proaspăt Adăugat la
  • 3 l apă Adăugat la
  • 2 Baruri iarbă de lămâie Adăugat la
  • 2 Frunze Frunze de kaffir lime Adăugat la

Pentru servire

  • 2 Lingură sos de soia Adăugat la
  • 1 Lingură sos de pește Adăugat la
  • 1 Lingură frunze proaspete de coriandru Adăugat la
  • 2 Bucată Ceapă verde Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti supa asiatică de pui, puneți mai întâi puiul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, lemongrassul și frunzele de limetă Kaffir într-o oală mare. Adăugați apa și aduceți la fierbere.

2. Pasul

Reduce căldura și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, până când puiul este gătit complet.

3. Pasul

Scoateți puiul din supă și lăsați-l să se răcească. Dezosați carnea și tăiați-o în bucăți mici.

4. Pasul

Strecurați supa printr-o sită într-o oală curată. Adăugați sosul de soia și sosul de pește și ajustați gustul.

5. Pasul

Puneți iarăși carnea de pui în supă și încălziți-o până devine fierbinte.

6. Pasul

Umpleți bolurile cu supa asiatică de pui și garnisiți cu coriandru proaspăt și ceapă verde. Serviți fierbinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou