Sursa :: Pixabay: cegoh
Supa de pui de casă pentru răceli
Nimic nu se compară cu o supă de pui caldă și delicioasă pentru a atenua simptomele unei răceli urâte. Această rețetă a fost rafinată de-a lungul anilor și a fost un succes deplin de fiecare dată când cineva din familia mea a fost bolnav. Condimentele aromate și puiul gustos combinate cu puterea vindecătoare a supei sunt de-a dreptul magice.
Ingrediente
- 1 întreg Pui
- 2 ceapă
- 3 scavenger
- 3 Baruri țelină
- 3 întreg căței de usturoi
- sare și piper
- 1 Confederația Pătrunjel
- 2 Bucată frunze de dafin
- 2 l apă
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a prepara rețeta de supă de pui, puneți mai întâi puiul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă. Se aduce încet la fierbere pentru a obține un bulion limpede. Este important ca apa să nu fiarbă prea mult pentru a nu tulbura bulionul.
În timp ce se gătește puiul, pregătiți legumele. Se curăță și se taie grosier ceapa, morcovii și țelina. Zdrobiți cățeii de usturoi.
Imediat ce puiul se gătește, la suprafață apar spuma și grăsimea, care trebuie îndepărtate pentru a obține un bulion limpede. Experiența mea a arătat că acest pas este crucial pentru calitatea supei.
Adăugați în oală legumele, usturoiul, foile de dafin, sarea și piperul. Lăsați supa să fiarbă la foc mic aproximativ 1,5 ore, până când puiul este fiert.
Când puiul este fiert, se scoate din oală și se lasă să se răcească puțin. Continuați să fierbeți la foc mic restul de supă.
Se dezosează puiul și se taie carnea în bucăți de mărimea unei mușcături. Recomandarea mea este să adăugați carnea în vrac, deoarece ajută ca supa să fie mai sățioasă.
Puneți înapoi puiul în oală, adăugați pătrunjelul și fierbeți la foc mic aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper dacă este necesar.
Supa de pui este acum gata să fie savurată. Mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și atunci când ești răcit.