PUBLICITATE

Sursa :: blende40 for Adobe Stock

Supa de vânat sălbatic

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Kilo Oase sălbatice Adăugat la
  • 500 Gram Carne de vânat Adăugat la
  • 500 Gram Legume (morcovi, țelină, ceapă, praz) Adăugat la
  • 1 Bucată Catelus de usturoi Adăugat la
  • 2 Bucată frunze de dafin Adăugat la
  • 5 Bucată Boabe de ienupăr Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

240 min.
1. Pasul

Pentru bulionul de vânat, puneți mai întâi oasele și carnea într-o oală mare și acoperiți-le cu apă. Se aduce la fierbere.

2. Pasul

În timp ce apa începe să fiarbă, curățați legumele și tăiați-le mărunt. Adăugați-le în oală împreună cu usturoiul și condimentele (frunze de dafin și ienupăr).

3. Pasul

Amestecați bine și acoperiți parțial oala. Lăsați să fiarbă la foc mic cel puțin 4 ore.

4. Pasul

După ce ați terminat de gătit, strecurați bulionul printr-o sită fină.

5. Pasul

Gustați bulionul și lăsați-l să mai scadă după gust pentru o aromă și mai puternică. Folosiți în continuare pentru orice fel de mâncare sau sosuri.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou