PUBLICITATE
Sursa :: blende40 for Adobe Stock
Supa de vânat sălbatic
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 Kilo Oase sălbatice
- 500 Gram Carne de vânat
- 500 Gram Legume (morcovi, țelină, ceapă, praz)
- 1 Bucată Catelus de usturoi
- 2 Bucată frunze de dafin
- 5 Bucată Boabe de ienupăr
- 2 l apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
240 min.
1. Pasul
Pentru bulionul de vânat, puneți mai întâi oasele și carnea într-o oală mare și acoperiți-le cu apă. Se aduce la fierbere.
2. Pasul
În timp ce apa începe să fiarbă, curățați legumele și tăiați-le mărunt. Adăugați-le în oală împreună cu usturoiul și condimentele (frunze de dafin și ienupăr).
3. Pasul
Amestecați bine și acoperiți parțial oala. Lăsați să fiarbă la foc mic cel puțin 4 ore.
4. Pasul
După ce ați terminat de gătit, strecurați bulionul printr-o sită fină.
5. Pasul
Gustați bulionul și lăsați-l să mai scadă după gust pentru o aromă și mai puternică. Folosiți în continuare pentru orice fel de mâncare sau sosuri.