Sursa :: foxysgraphic from Canva
Supă de varză de Bruxelles
Această supă este plină de arome și foarte nutritivă. Este ideală pentru serile reci de iarnă sau ca un prânz ușor. Datorită varzei de Bruxelles și a morcovului, este bogată în vitamine și fibre, astfel încât nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă.
Ingrediente
- 300 g Varză de Bruxelles
- 2 ks Morcovi
- 1 ks The Onion
- 2 lingurițe ulei de măsline
- 1 Cupa supă de legume
- 1 linguriță Sare
- 11⁄2 lingurițe piper negru proaspăt măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Se spală și se usucă varza de Bruxelles. Se curăță morcovii și ceapa.
Încălzim uleiul de măsline în tigaie și prăjim ceapa pe care am tăiat-o în fâșii subțiri.
Adăugăm varză de Bruxelles și morcovi tăiați în felii subțiri și le prăjim până devin aurii.
Adăugăm supa și fierbem acoperit pe foc mediu timp de aproximativ 20 de minute sau până când legumele vor fi moi.
Vom transfera totul în mixer și îl vom mixa până obținem o consistență netedă.
Adaugăm sare și piper după gust. Dacă supa este prea groasă, o putem dilua cu bulion.
Serviți cald cu pâine prăjită.