PUBLICITATE

Sursa :: foxysgraphic from Canva

Supă de varză de Bruxelles

Această supă este plină de arome și foarte nutritivă. Este ideală pentru serile reci de iarnă sau ca un prânz ușor. Datorită varzei de Bruxelles și a morcovului, este bogată în vitamine și fibre, astfel încât nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 2 ks Morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 lingurițe ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Cupa supă de legume Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 112 lingurițe piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Se spală și se usucă varza de Bruxelles. Se curăță morcovii și ceapa.

2. Pasul

Încălzim uleiul de măsline în tigaie și prăjim ceapa pe care am tăiat-o în fâșii subțiri.

3. Pasul

Adăugăm varză de Bruxelles și morcovi tăiați în felii subțiri și le prăjim până devin aurii.

4. Pasul

Adăugăm supa și fierbem acoperit pe foc mediu timp de aproximativ 20 de minute sau până când legumele vor fi moi.

5. Pasul

Vom transfera totul în mixer și îl vom mixa până obținem o consistență netedă.

6. Pasul

Adaugăm sare și piper după gust. Dacă supa este prea groasă, o putem dilua cu bulion.

7. Pasul

Serviți cald cu pâine prăjită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou