PUBLICITATE

Sursa :: dulezidar via iStockPhotos

Supă de varză verde

O supă de varză verde robustă și benefică pentru sănătate. Ideală pentru zilele reci. Ingredientele sunt pur și simplu fierte împreună până când varza devine moale!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Bucată verza Adăugat la
  • 2 Bucată Cartofi Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Lingura ulei de măsline Adăugat la
  • 1 l bulion de legume Adăugat la
  • 200 Gram Cuburi de șuncă Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru supa de varză, pregătiți toate ingredientele.

2. Pasul

Spălați varza de Bruxelles și tăiați-o în fâșii.

3. Pasul

Tăiați ceapa și cartofii în cubulețe.

4. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și prăjiți cuburile de ceapă.

5. Pasul

Adăugați șunca și cartofii și prăjiți-le puțin.

6. Pasul

Acum adăugați varza de Bruxelles și lăsați-o să se prăjească până se înmoaie.

7. Pasul

Adăugați supa de legume și lăsați supa să fiarbă timp de 20 de minute.

8. Pasul

Condimentați supa de varză după gust cu sare și piper și serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou