PUBLICITATE
Sursa :: dulezidar via iStockPhotos
Supă de varză verde
O supă de varză verde robustă și benefică pentru sănătate. Ideală pentru zilele reci. Ingredientele sunt pur și simplu fierte împreună până când varza devine moale!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 Bucată verza
- 2 Bucată Cartofi
- 1 Bucată ceapă
- 2 Lingura ulei de măsline
- 1 l bulion de legume
- 200 Gram Cuburi de șuncă
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Pentru supa de varză, pregătiți toate ingredientele.
2. Pasul
Spălați varza de Bruxelles și tăiați-o în fâșii.
3. Pasul
Tăiați ceapa și cartofii în cubulețe.
4. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și prăjiți cuburile de ceapă.
5. Pasul
Adăugați șunca și cartofii și prăjiți-le puțin.
6. Pasul
Acum adăugați varza de Bruxelles și lăsați-o să se prăjească până se înmoaie.
7. Pasul
Adăugați supa de legume și lăsați supa să fiarbă timp de 20 de minute.
8. Pasul
Condimentați supa de varză după gust cu sare și piper și serviți.