PUBLICITATE
Sursa :: timsulov from Getty Images
Supă rece de roșii
O supă de roșii rece și gustoasă, care vă va umple și vă va reîmprospăta.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1 kg Roșii coapte
- 1 ks castravete
- 1 ks piper verde
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 60 ml ulei de măsline extra virgin
- 2 ro Balsamic
- Sare și piper negru măcinat după gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Începeți prin a tăia roșiile, castraveții, ardeii și ceapa în bucăți mai mici. Decojiți usturoiul. Puneți-le într-un blender, turnați uleiul de măsline și oțetul balsamic.
2. Pasul
Se asezonează totul cu sare și piper negru. Se amestecă până la omogenizare. Puteți adăuga puțină apă rece în timpul mixării dacă supa este prea groasă. Când supa este omogenă, turnați-o printr-o sită fină într-un bol mare.
3. Pasul
Vă recomand să o lăsați la frigider cel puțin o oră pentru a permite ca aromele să se contopească.