Sursa :: Quade for Adobe Stock
Supă robustă de gulaș pentru Revelion
O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 500 g Tocăniță de vită
- 2 Bucată ceapă
- 2 Bucată căței de usturoi
- 3 Bucată scavenger
- 500 g Cartofi
- 2 Bucată Ardei roșu
- 2 Lingură piure de roșii
Condimente
- 2 Linguriță Ardei, dulce nobil
- 1 Pinch piper cayenne
- 1 Bucată frunză de dafin
- 1 Linguriță Cimbru
- 1 Linguriță Mărgăritar
- 11⁄2 l bulion de vită
- 2 Lingură ulei
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper
Ultimele broșuri
Procedura
Pasul 1: Pentru supa de gulaş, prăjiţi carnea de vită într-o tigaie mare cu 2 linguri de ulei, până când devine maro. Apoi scoateți-o din tigaie și puneți-o deoparte.
Pasul 2: Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și prăjiți-le până devin moi.
Pasul 3: Adăugați morcovi, ardei și cartofi și continuați să îi prăjiți până se rumenesc ușor.
Pasul 4: Adăugați pasta de tomate și condimentele și amestecați pentru a combina toate ingredientele.
Pasul 5: Adăugați supă, aduceți la fierbere și reduceți căldura. Lăsați să fiarbă timp de 90 de minute.
Pasul 6: Puneți carnea de vită înapoi în tigaie și lăsați-o să fiarbă încă 30 de minute, până când carnea devine fragedă.
Pasul 7: Gustați supa de gulaș de Anul Nou cu sare și piper și serviți-o fierbinte.