PUBLICITATE

Sursa :: Quade for Adobe Stock

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Ingrediente principale

  • 500 g Tocăniță de vită Adăugat la
  • 2 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 3 Bucată scavenger Adăugat la
  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 2 Bucată Ardei roșu Adăugat la
  • 2 Lingură piure de roșii Adăugat la

Condimente

  • 2 Linguriță Ardei, dulce nobil Adăugat la
  • 1 Pinch piper cayenne Adăugat la
  • 1 Bucată frunză de dafin Adăugat la
  • 1 Linguriță Cimbru Adăugat la
  • 1 Linguriță Mărgăritar Adăugat la
  • 112 l bulion de vită Adăugat la
  • 2 Lingură ulei Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

145 min.
1. Pasul

Pasul 1: Pentru supa de gulaş, prăjiţi carnea de vită într-o tigaie mare cu 2 linguri de ulei, până când devine maro. Apoi scoateți-o din tigaie și puneți-o deoparte.

2. Pasul

Pasul 2: Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și prăjiți-le până devin moi.

3. Pasul

Pasul 3: Adăugați morcovi, ardei și cartofi și continuați să îi prăjiți până se rumenesc ușor.

4. Pasul

Pasul 4: Adăugați pasta de tomate și condimentele și amestecați pentru a combina toate ingredientele.

5. Pasul

Pasul 5: Adăugați supă, aduceți la fierbere și reduceți căldura. Lăsați să fiarbă timp de 90 de minute.

6. Pasul

Pasul 6: Puneți carnea de vită înapoi în tigaie și lăsați-o să fiarbă încă 30 de minute, până când carnea devine fragedă.

7. Pasul

Pasul 7: Gustați supa de gulaș de Anul Nou cu sare și piper și serviți-o fierbinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou