PUBLICITATE
Sursa :: Getty Images
Tarta cu coacăze și brânză
Această tartă cu coacăze și brânză, care nu necesită coacere, este perfectă pentru a fi servită alături de cafea sau ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Corp
- 200 g biscuiți cu unt
- 100 g unt
Conținut
- 500 g brânză de vaci
- 200 g Frisca pentru bătut
- 100 g zahăr
- 1 ks zahăr vanilat
- 250 g Coacăze negre
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Zdrobim biscuitii și îi amestecăm cu untul topit. Apoi presăm amestecul în fundul formei.
2. Pasul
Într-un bol punem brânză, smântână pentru frișcă, zahăr și zahăr vanilat și batem totul împreună.
3. Pasul
Se distribuie uniform blatul cu garnitură și se decorează cu coacăze negre.
4. Pasul
Lasăm torta să se răcească cel puțin 2 ore în frigider.