PUBLICITATE

Sursa :: Getty Images

Tarta cu coacăze și brânză

Această tartă cu coacăze și brânză, care nu necesită coacere, este perfectă pentru a fi servită alături de cafea sau ceai.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 200 g biscuiți cu unt Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la

Conținut

  • 500 g brânză de vaci Adăugat la
  • 200 g Frisca pentru bătut Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 250 g Coacăze negre Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Zdrobim biscuitii și îi amestecăm cu untul topit. Apoi presăm amestecul în fundul formei.

2. Pasul

Într-un bol punem brânză, smântână pentru frișcă, zahăr și zahăr vanilat și batem totul împreună.

3. Pasul

Se distribuie uniform blatul cu garnitură și se decorează cu coacăze negre.

4. Pasul

Lasăm torta să se răcească cel puțin 2 ore în frigider.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou