PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Tarte sărate din aluat dospit
Rețetă de tarte sărate din aluat dospit, perfecte pentru serile în care vă uitați la televizor.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Frecvent
- 500 g făină simplă specială
- 1 lingură Sare
- 1 ambalare drojdie uscată
- 300 ml Apă caldă
- 3 linguri ulei de măsline
Umplutură
- 200 g brânză
- 100 g roșii uscate
- 1 cană Măsline fără sâmburi
- 1 lingură oregano
- 1 Pinch Sare
- 1 Pinch Piper negru
Alte
- 1 ks ou
- Lan
- Susam
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Amestecați ingredientele uscate în aluat.
2. Pasul
Adăugați apă caldă și ulei de măsline.
3. Pasul
Amestecați și lucrați aluatul.
4. Pasul
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald.
5. Pasul
Pregătiți umplutura din brânză, roșii uscate, măsline, oregano, sare și piper negru.
6. Pasul
Intindeți aluatul și îl împărțiți în bucăți.
7. Pasul
Umpleți plăcintele.
8. Pasul
Turtite se ung cu ou și se presară cu susan sau in.
9. Pasul
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 15 până la 20 de minute, până când prăjiturile devin auriu