PUBLICITATE
Tocăniță de porc cu ciuperci și varză

Tocăniță de porc cu ciuperci și varză

Rețetă de la actorul Vlado Müller,, am gătit-o de multe ori și este foarte apreciată la noi,, un pahar de vin și este o mâncare divină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g pulpă de porc Adăugat la
  • 300 g friptură de porc Adăugat la
  • 100 g Mogulii nu trebuie sa fie Adăugat la
  • 50 g Ciuperc Adăugat la
  • 12 bucată Varză de Bruxelles Adăugat la
  • 1 Por mare Adăugat la
  • 1 ro maioneză Adăugat la
  • Sos de soia Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Ardeii iuți nu trebuie să fie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Tăiem carnea de porc în fâșii și o sărăm. O punem într-un recipient de sticlă, adăugăm ulei, sos de soia, maioneză și amestecăm bine. Putem să lăsăm la maturat câteva ore, dar nu este necesar. În tigaie punem puțin ulei, când este fierbinte adăugăm carnea. O prăjim aproximativ 2-5 minute până se albășește.

2. Pasul

Adăugăm la el ficatul tăiat, carnea pe margini, ficatul în centru.

3. Pasul

Adăugăm varză tăiată în fâșii, praz tăiat în roții și, de asemenea, ciuperci fie proaspete, fie sterilizate.

4. Pasul

Vom aștepta până totul devine moale, vom condimenta cu sos de soia, vom adăuga sare. Daca dorim un gust picant, putem adauga ardei iute, iar daca preferam cu migdale, le prăjim separat în tigaie și le adăugăm la sote. Servim cu orez și băutura potrivită este vinul alb.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou