Tocăniță de porc cu ciuperci și varză
Rețetă de la actorul Vlado Müller,, am gătit-o de multe ori și este foarte apreciată la noi,, un pahar de vin și este o mâncare divină.
Ingrediente
- 300 g pulpă de porc
- 300 g friptură de porc
- 100 g Mogulii nu trebuie sa fie
- 50 g Ciuperc
- 1⁄2 bucată Varză de Bruxelles
- 1 Por mare
- 1 ro maioneză
- Sos de soia
- sare
- ulei
- Ardeii iuți nu trebuie să fie
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiem carnea de porc în fâșii și o sărăm. O punem într-un recipient de sticlă, adăugăm ulei, sos de soia, maioneză și amestecăm bine. Putem să lăsăm la maturat câteva ore, dar nu este necesar. În tigaie punem puțin ulei, când este fierbinte adăugăm carnea. O prăjim aproximativ 2-5 minute până se albășește.
Adăugăm la el ficatul tăiat, carnea pe margini, ficatul în centru.
Adăugăm varză tăiată în fâșii, praz tăiat în roții și, de asemenea, ciuperci fie proaspete, fie sterilizate.
Vom aștepta până totul devine moale, vom condimenta cu sos de soia, vom adăuga sare. Daca dorim un gust picant, putem adauga ardei iute, iar daca preferam cu migdale, le prăjim separat în tigaie și le adăugăm la sote. Servim cu orez și băutura potrivită este vinul alb.