PUBLICITATE

Sursa :: oliwiaziolkowska from Getty Images

Tort cu cireșe și cremă de mascarpone

Acest tort este perfect pentru o varietate de ocazii, nu doar un simplu desert. Am avut mai multe ocazii să îl prepar și de fiecare dată iese perfect. Sper să vă fie de folos experiența și sfaturile mele pentru a-l prepara.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 200 g biscuiți digestivi Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 500 g Cireșe Adăugat la
  • 250 g Zahăr Adăugat la
  • 500 g brânză mascarpone Adăugat la
  • 200 ml Cremă Adăugat la
  • 2 linguri Gelatină Adăugat la
  • 3 linguri Ape Adăugat la
  • Cireșe pentru decorare Adăugat la
  • gem de cireșe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Fărâmițați biscuiții în firimituri fine. Sfatul meu: este mai ușor să faceți acest lucru folosind un blender.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie, se adaugă biscuiții fărâmițați și se amestecă bine. Se întinde amestecul astfel pregătit pe fundul formei de tort și se presează cu mâna pentru a-l face uniform și ferm. Puneți forma în frigider pentru 30 de minute.

3. Pasul

Între timp, pregătiți cireșele. Scurgeți-le de suc și apoi încorporați zahărul. Se fierb la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, până când zahărul se dizolvă. Dați-le deoparte pentru a se răci.

4. Pasul

Într-un castron, se amestecă brânza mascarpone cu crema de brânză. Se dizolvă gelatina în apă fierbinte și se adaugă la amestec, amestecând bine pentru a evita formarea de cocoloașe.

5. Pasul

Puneți prăjitura în frigider pentru cel puțin 1 oră pentru a permite ca amestecul să se întărească bine.

6. Pasul

Se unge crema cu gem de cireșe și se decorează cu cireșe.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou