PUBLICITATE
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Un tort simplu pe tava, cu un strat de budinca si glazura de ciocolata

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Blat de pandișpan

  • 3 ou Adăugat la
  • 100 g zahăr brun Adăugat la
  • 50 ml ulei Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la
  • 250 g Faina de spelta fina Adăugat la
  • 1 Pachet praf de copt Adăugat la

Cremă de budincă

  • 1 ambalare Pudincă de caramel Adăugat la
  • 400 ml lapte Adăugat la
  • 25 g zahăr brun Adăugat la
  • 200 g brânză de vaci fină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Batem ouăle cu zahăr până obținem o spumă. Adăugăm ulei și lapte. La final, incorporăm făina cernută cu praf de copt.

2. Pasul

Turnăm des într-un tavă unsă și presărată cu făină (sau căptușită cu hârtie de copt).

3. Pasul

Coacem la temperatura de 180 de grade aproximativ 15 minute.

4. Pasul

Din lapte, puding praf și zahăr vom găti un puding gros. Amestecăm brânză de vaci în cel puțin răcit.

5. Pasul

În corpul copt facem găuri cu o lingură. Apoi întindem crema pe partea de sus.

6. Pasul

Crema de budincă a fost într-un strat destul de subțire, deci puteți să dublați doza de cremă dacă o doriți mai înaltă.

7. Pasul

La final, puteți turna glazură de ciocolată pe prăjitură sau o puteți presăra cu nucă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou