PUBLICITATE
Tort de biscuiti cu budinca
Un tort simplu pe tava, cu un strat de budinca si glazura de ciocolata
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Blat de pandișpan
- 3 ou
- 100 g zahăr brun
- 50 ml ulei
- 200 ml lapte
- 250 g Faina de spelta fina
- 1 Pachet praf de copt
Cremă de budincă
- 1 ambalare Pudincă de caramel
- 400 ml lapte
- 25 g zahăr brun
- 200 g brânză de vaci fină
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Batem ouăle cu zahăr până obținem o spumă. Adăugăm ulei și lapte. La final, incorporăm făina cernută cu praf de copt.
2. Pasul
Turnăm des într-un tavă unsă și presărată cu făină (sau căptușită cu hârtie de copt).
3. Pasul
Coacem la temperatura de 180 de grade aproximativ 15 minute.
4. Pasul
Din lapte, puding praf și zahăr vom găti un puding gros. Amestecăm brânză de vaci în cel puțin răcit.
5. Pasul
În corpul copt facem găuri cu o lingură. Apoi întindem crema pe partea de sus.
6. Pasul
Crema de budincă a fost într-un strat destul de subțire, deci puteți să dublați doza de cremă dacă o doriți mai înaltă.
7. Pasul
La final, puteți turna glazură de ciocolată pe prăjitură sau o puteți presăra cu nucă.