PUBLICITATE

Sursa :: keiichihiki from Getty Images Signature

Tort de brânză cu zmeură

Un delicios tort de brânză cu zmeură, care se poate prepara fără coacere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corpul

  • 200 g biscuiți cu unt Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la

Umplutură

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 400 g smântână acră Adăugat la
  • 150 g Unelte ## funcţii namespace funcţii { // Salvează textul tradus type salveaza_traducerea = (_: { text: string, }) => any; } // namespace funcţii Adăugat la
  • 1 ks Extras de vanilie Adăugat la
  • 3 ks Gelatină Adăugat la

Glazură

  • 300 g zmeură Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
  • 1 ks Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Prepararea crustei: Zdrobiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Împingeți amestecul în partea de jos a formei și puneți-l în frigider.

2. Pasul

Pregătirea umpluturii: Amestecați mascarpone cu smântână, zahăr și extract de vanilie. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-o în amestec. Amestecați bine totul și turnați peste crustă. Puneți crusta cu umplutura în frigider timp de 2-3 ore.

3. Pasul

Prepararea glazurii: Mixați zmeura împreună cu zahărul și puțină apă pentru a obține un piure. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-o la piureul de zmeură. Turnați glazura peste cheesecake și lăsați-o la frigider pentru alte 2 ore.

4. Pasul

Înainte de servire, lăsați cheesecake-ul în frigider cel puțin o oră. Apoi puteți tăia și servi cheesecake-ul.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou