Sursa :: keiichihiki from Getty Images Signature
Tort de brânză cu zmeură
Un delicios tort de brânză cu zmeură, care se poate prepara fără coacere.
Ingrediente
Corpul
- 200 g biscuiți cu unt
- 100 g unt
Umplutură
- 500 g mascarpone
- 400 g smântână acră
- 150 g Unelte ## funcţii namespace funcţii { // Salvează textul tradus type salveaza_traducerea = (_: { text: string, }) => any; } // namespace funcţii
- 1 ks Extras de vanilie
- 3 ks Gelatină
Glazură
- 300 g zmeură
- 2 ro zahăr
- 1 ks Gelatină
Ultimele broșuri
Procedura
Prepararea crustei: Zdrobiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Împingeți amestecul în partea de jos a formei și puneți-l în frigider.
Pregătirea umpluturii: Amestecați mascarpone cu smântână, zahăr și extract de vanilie. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-o în amestec. Amestecați bine totul și turnați peste crustă. Puneți crusta cu umplutura în frigider timp de 2-3 ore.
Prepararea glazurii: Mixați zmeura împreună cu zahărul și puțină apă pentru a obține un piure. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-o la piureul de zmeură. Turnați glazura peste cheesecake și lăsați-o la frigider pentru alte 2 ore.
Înainte de servire, lăsați cheesecake-ul în frigider cel puțin o oră. Apoi puteți tăia și servi cheesecake-ul.