PUBLICITATE
Tort de cafea în cană
Rapid, gustos, cu cafea :)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
16
- 3 bucată ou
- 1 ceașcă zahăr
- 1 Cupa făină semi-groasă
- 1 ceașcă ulei
- 1 ceașcă cacao
- 1 praf de copt
- 30 g Ciocolată caldă băută
- Cafea puternică răcită
- zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
Amestecăm toate ingredientele, cu excepția cafelei și le mixăm cel puțin un minut (este suficient și manual). Turnăm într-o formă acoperită cu hârtie și coacem 25 de minute la 180 de grade. Imediat după coacere, turnăm cafea rece. După ce s-a răcit, decorăm cu cremă de cafea. Aceasta o pregătim astfel: fierbem în oală o budincă - 250 ml lapte, 40 g de aur clasic, 2 linguri de cafea instant. Mixăm 200 g de unt și adăugăm treptat budinca răcită. Aplicăm într-un sac de cofetărie, adăugăm pe corp și presărăm cu cacao.