PUBLICITATE

Tort de mac fără gluten

O rețetă sănătoasă de tort de mac cu glazură de lămâie, fără gluten, pe care o va iubi toată lumea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Des

  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la

Conținut

  • 200 g Instrumente Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la

Glazură de lămâie

  • 2 ks lămâie Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un bol, amestecați făina fără gluten, zahărul, zahărul vanilat și untul tăiat în bucăți. Adăugați oul și amestecați aluatul.

2. Pasul

Rulați adesea și puneți într-o formă unsă. Coaceți timp de 10 minute într-un cuptor preîncălzit.

3. Pasul

Între timp, pregătiți umplutura. Amestecați macul cu zahăr și lapte și aduceți la fierbere pe foc mediu. Fierbeți timp de 10 minute, apoi lăsați deoparte și lăsați să se răcească.

4. Pasul

După răcirea aluatului, întindeți uniform umplutura și coaceți timp de 20 de minute suplimentare.

5. Pasul

În timp ce se coace prăjitura, pregătiți glazura de lămâie. Stoarceți lămâile și amestecați-le cu zahăr pudră.

6. Pasul

Lasati prajitura sa se raceasca complet, apoi picurati-o cu glazura de lamaie. Pofta buna!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou