PUBLICITATE
Tort de morcovi cu cremă de brânză

Tort de morcovi cu cremă de brânză

Dulciuri de morcovi-portocale cu cremă de brânză

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

CORP formă rotundă de 15 cm

  • 75 g Morcov ras pe raza mica Adăugat la
  • 80 g unt înmuiat Adăugat la
  • 90 g zahăr cristal Adăugat la
  • Făină integrală de speltă Adăugat la
  • 112 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 80 ml Suc de portocale Adăugat la
  • 1 ro Coaja de portocală Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la

CREMA DE BRANZA

  • 125 g Brânză de vaci fină Adăugat la
  • 100 g Ricotta Adăugat la
  • făină simplă specială Adăugat la
  • 2 PL zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 50 g ciocolată albă Adăugat la
  • 25 ml Suc de portocale Adăugat la
  • Un pic Coaja de portocală Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la

STRAT DE CIOCOLATĂ

  • 150 g ciocolată albă Adăugat la
  • 50 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

CORP: Prima battiamo il burro con lo zucchero e poi con l'uovo.

2. Pasul

Apoi adăugăm ingredientele uscate și, în final, amestecăm morcovul și sucul de portocale cu o spatulă.

Tort de morcovi cu cremă de brânză - pasul de preparare 1
3. Pasul

Se formează un aluat dens, pe care îl împărțim în 2 părți egale (îmi ies în total 520g, adică 260g fiecare).

Tort de morcovi cu cremă de brânză - pasul de preparare 1
4. Pasul

Punem jumătate de aluat într-o formă unsă, ne nivelăm cu o lingură, a doua jumătate o aplicăm pe hârtia de copt astfel încât să desenăm forma pe ea, pentru a crea o placă de dimensiuni egale, care va fi deasupra cremei (mai degrabă un pic mai mare decât mai mic).Ambele părți ale cozonacului le vom coace.180°C/aproximativ 15 min

Tort de morcovi cu cremă de brânză - pasul de preparare 1
5. Pasul

CREMĂ DE BRÂNZĂ: Amestecăm totul împreună, turnăm crema finisată pe aluatul pre-copt în formă. Am așeza al doilea blat copt peste cremă și îndepărtăm hârtia de copt de pe acesta. Bagăm la cuptor. 140°C/60 min. Dupa coacere, lăsam plăcinta în cuptorul închis și oprim pentru încă o oră, apoi lăsăm să se răcească cu ușa cuptorului întredeschisă. Pe tarta răcită putem turna un strat de ciocolată și o punem la frigider pentru câteva ore. Ideal peste noapte. Tarta trebuie păstrată ideal într-un recipient în frigider, pentru a rămâne moale.

Tort de morcovi cu cremă de brânză - pasul de preparare 1
6. Pasul

STRUATURĂ DE CIOCOLATĂ: Turnăm smântână fierbinte pe ciocolată și o lăsăm să se topească. Turnăm stratul preparat pe tort și îl punem în frigider peste noapte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou