PUBLICITATE
Sursa :: NoirChocolate from Getty Images
Tort de morcovi cu mascarpone și brânză de vaci
Tortul de morcovi cu mascarpone și brânză de vaci este alegerea ideală pentru toți cei care își doresc să se bucure de ceva bun și sănătos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Adesea
- 400 g făină semi-groasă
- 200 g zahăr cristal
- 200 g morcovi
- 250 g unt
- 4 ks ouă
- 1 linguriță Scorțișoară
Conținut
- 500 g brânză de vaci
- 250 g mascarpone
- 150 g zahăr de cofetărie
- 1 ks zahăr vanilat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Dați morcovul pe răzătoare.
2. Pasul
Într-un vas mare, amestecați făina, zahărul, morcovul, untul, ouăle și scorțișoara și amestecați bine până când amestecul devine neted.
3. Pasul
Într-o altă misiune, amestecați brânză de vaci, mascarpone, zahăr și zahăr vanilat, până când totul se combină.
4. Pasul
Coaceți tortul în cuptor timp de 45 până la 50 de minute, sau până când este gata.
5. Pasul
Lăsați tarta să se răcească complet, ungeți-o cu umplutura și serviți.