PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Tort din brânză fină

Acest tort din brânză fină este ideal pentru duminici și sărbători. Este delicios, cremos și se topește în gură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

De multe ori

  • 250 g făină albă Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • 150 g Ulei Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la

Conținut

  • 500 g brânză Adăugat la
  • 200 ml Smântână pentru bătut Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 1 ambalare Zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma de copt.

2. Pasul

Pregătiți aluatul din făină, zahăr, unt, ou și praf de copt și lăsați-l să se odihnească în frigider.

3. Pasul

Pregătiți umplutura amestecând brânza de vaci, smântâna, ouăle, zahărul și zahărul vanilat până devine neted.

4. Pasul

Întindeți adesea și împărțiți în 2 părți.

5. Pasul

Introduceți prima parte în formă, apoi turnați umplutura.

6. Pasul

Pe aluatul pus, adăugați al doilea aluat.

7. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade aproximativ 50-60 de minute.

8. Pasul

Lăsați tortul să se răcească înainte de servire și presărați-l cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou