PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení
Tort din brânză fină
Acest tort din brânză fină este ideal pentru duminici și sărbători. Este delicios, cremos și se topește în gură.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
De multe ori
- 250 g făină albă
- 100 g Zahăr
- 150 g Ulei
- 1 ks ou
- 1 linguriță Praf de copt
Conținut
- 500 g brânză
- 200 ml Smântână pentru bătut
- 2 ks ouă
- 150 g Zahăr
- 1 ambalare Zahăr vanilat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma de copt.
2. Pasul
Pregătiți aluatul din făină, zahăr, unt, ou și praf de copt și lăsați-l să se odihnească în frigider.
3. Pasul
Pregătiți umplutura amestecând brânza de vaci, smântâna, ouăle, zahărul și zahărul vanilat până devine neted.
4. Pasul
Întindeți adesea și împărțiți în 2 părți.
5. Pasul
Introduceți prima parte în formă, apoi turnați umplutura.
6. Pasul
Pe aluatul pus, adăugați al doilea aluat.
7. Pasul
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade aproximativ 50-60 de minute.
8. Pasul
Lăsați tortul să se răcească înainte de servire și presărați-l cu zahăr pudră.