PUBLICITATE

Sursa :: minadezhda from Canva

Tort simplu de fulgi de ovăz și banane

Această prăjitură cu fulgi de ovăz și banane este foarte ușor de făcut, cu puține calorii și deosebit de gustoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 3 bucată banane Adăugat la
  • 2 căni Fulgi de ovăz Adăugat la
  • 1 ceașcă Lapte Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 12 căni Piure de mere Adăugat la
  • 3 linguri miere Adăugat la
  • 1 lingură Praf de copt Adăugat la
  • 1 lingură extract de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Se pasează bananele. Este ideal să folosiți banane care sunt deja ușor coapte, pentru a fi mai dulci și mai ușor de pasat.

2. Pasul

Se adaugă ovăzul, laptele, ouăle, compotul de mere, mierea, praful de copt și extractul de vanilie. Se amestecă totul bine.

3. Pasul

Turnați amestecul în tava de copt, pe care ați tapetat-o în prealabil cu hârtie de copt. Vă recomand acest lucru pentru ca prăjitura să nu se lipească de fundul tăvii de copt.

4. Pasul

Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20-25 de minute, dar eu întotdeauna testez cu o scobitoare pentru a vedea dacă este deja coaptă.

5. Pasul

Când prăjitura este coaptă, se lasă să se răcească și apoi se taie în porții.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou