Sursa :: minadezhda from Canva
Tort simplu de fulgi de ovăz și banane
Această prăjitură cu fulgi de ovăz și banane este foarte ușor de făcut, cu puține calorii și deosebit de gustoasă.
Ingrediente
- 3 bucată banane
- 2 căni Fulgi de ovăz
- 1 ceașcă Lapte
- 1 ou
- 1⁄2 căni Piure de mere
- 3 linguri miere
- 1 lingură Praf de copt
- 1 lingură extract de vanilie
Ultimele broșuri
Procedura
Se pasează bananele. Este ideal să folosiți banane care sunt deja ușor coapte, pentru a fi mai dulci și mai ușor de pasat.
Se adaugă ovăzul, laptele, ouăle, compotul de mere, mierea, praful de copt și extractul de vanilie. Se amestecă totul bine.
Turnați amestecul în tava de copt, pe care ați tapetat-o în prealabil cu hârtie de copt. Vă recomand acest lucru pentru ca prăjitura să nu se lipească de fundul tăvii de copt.
Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20-25 de minute, dar eu întotdeauna testez cu o scobitoare pentru a vedea dacă este deja coaptă.
Când prăjitura este coaptă, se lasă să se răcească și apoi se taie în porții.