PUBLICITATE

Sursa :: Olha_Afanasieva from Getty Images

Tortă simplă cu mascarpone

Această tortă cu mascarpone este ușor de preparat. Este ideală pentru petreceri, aniversări sau pur și simplu pentru cafea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

# Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tip save_translation = (_: { text: string, }) => any; } // spațiul de nume funcții

  • 5 ks ouă Adăugat la
  • 150 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 150 g zahăr pudră Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 ks praf de copt Adăugat la
  • 300 g De făină albă Adăugat la
  • 100 ml Ulei vegetal Adăugat la

Cremă:

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 450 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 130 g zahăr pudră Adăugat la
  • 1 ks întăritor de frișcă Adăugat la

Instrumente

  • Căpșuni Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Amestecăm gălbenușurile cu zahărul pudră.

2. Pasul

Adăugăm ulei și iaurt.

3. Pasul

Adăugați treptat făina, praful de copt și zahărul de vanilie.

4. Pasul

Albușurile le batem cu zahăr cristalin și le amestecăm încet în aluat.

5. Pasul

Îmbrăcăm tava de copt cu hârtie de copt.

6. Pasul

De obicei coacem la 175°C aproximativ 60 de minute.

7. Pasul

În vas, amestecăm mascarpone, frișcă, zahăr și stabilizator cu mixerul.

8. Pasul

Frecvent tăiem și ungem cu cremă.

9. Pasul

Vom împodobi cu căpșuni.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou