PUBLICITATE
Sursa :: Olha_Afanasieva from Getty Images
Tortă simplă cu mascarpone
Această tortă cu mascarpone este ușor de preparat. Este ideală pentru petreceri, aniversări sau pur și simplu pentru cafea.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
# Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tip save_translation = (_: { text: string, }) => any; } // spațiul de nume funcții
- 5 ks ouă
- 150 g Zahăr cristal
- 150 g zahăr pudră
- 1 ks zahăr vanilat
- 1 ks praf de copt
- 300 g De făină albă
- 100 ml Ulei vegetal
Cremă:
- 500 g mascarpone
- 450 ml smântână pentru frișcă
- 130 g zahăr pudră
- 1 ks întăritor de frișcă
Instrumente
- Căpșuni
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Amestecăm gălbenușurile cu zahărul pudră.
2. Pasul
Adăugăm ulei și iaurt.
3. Pasul
Adăugați treptat făina, praful de copt și zahărul de vanilie.
4. Pasul
Albușurile le batem cu zahăr cristalin și le amestecăm încet în aluat.
5. Pasul
Îmbrăcăm tava de copt cu hârtie de copt.
6. Pasul
De obicei coacem la 175°C aproximativ 60 de minute.
7. Pasul
În vas, amestecăm mascarpone, frișcă, zahăr și stabilizator cu mixerul.
8. Pasul
Frecvent tăiem și ungem cu cremă.
9. Pasul
Vom împodobi cu căpșuni.