PUBLICITATE
Turtă din castane
Turtă din piure de castane
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 400 g făină semi-groasă
- 100 g zahăr brun
- 1 lingură Sodă bicarbonat de ceai
- 1 ambalare Pudră de ghimbir pentru copt
- 3 lingură cacao
- 1 lingură condimente pentru turtă dulce
- 500 ml lapte
- 2 lingură piure de mere
- 200 g Piure de castane
- 2 ou
- 100 g Ciocolată fierbinte
- a Pe vârf gem ras de ciocolată
- ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Amestecăm ouăle cu zahărul.
2. Pasul
Apoi adăugăm laptele, uleiul, piureul și amestecăm.
3. Pasul
3. Apoi adăugăm făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, condimente și amestecăm bine totul.
4. Pasul
4. În final, adăugăm ciocolata tocată.
5. Pasul
5. Tava o căptușim cu hârtie de copt .
6. Pasul
Coacem la 200/15 minute sau după necesitate
7. Pasul
Încă cald, îl ungem cu gem și îl presărăm cu ciocolată