PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: RitaE
Umplutura pentru gogoși ungurești
Rețeta pentru umplutura clasică ungurească a gogoșilor, numite Képviselőfánk. Această cremă delicioasă de vanilie este complementul perfect pentru gogoșile proaspăt prăjite.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 500 ml lapte
- 1 Bucată păstaie de vanilie
- 6 Bucată Gălbenușul
- 120 g zahăr de cofetărie
- 30 g făină
- 30 g Amidon
- 200 g unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Fierbem laptele cu batonul de vanilie, apoi il lasam sa se racoreasca.
2. Pasul
Amestecați gălbenușul cu zahărul pudră, apoi adăugați făina și amidonul.
3. Pasul
Turnăm amestecul de ouă în lapte, apoi îl fierbem din nou, amestecând în continuu pentru a nu se arde.
4. Pasul
Scoateți de pe foc și lăsați să se răcească.
5. Pasul
Când s-a răcit, încorporați untul, apoi creamoșizăm cu mixerul.
6. Pasul
Umplem gogoșile cu cremă.