Sursa :: chamillewhite from Canva
Unt de nuci
Rețetă pentru unt de nuci de casă.
Ingrediente
- 2 căni Nuci
- un vârf de cuțit de sare
- 2 Linguri miere
Ultimele broșuri
Procedura
Să începem prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. În timp ce cuptorul se preîncălzește, puteți întinde nucile în mod egal pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Când cuptorul este suficient de cald, puneți foaia de copt cu nucile înăuntru și coaceți-le timp de aproximativ 10 minute sau până când acestea devin ușor aurii. Aveți grijă să nu lăsați nucile să se ardă. Apoi lăsați nucile să se răcească.
Apoi, puneți nucile cu un vârf de cuțit de sare și două linguri de miere într-un blender sau robot de bucătărie și mixați timp de 10-15 minute până când obțineți un unt omogen. În primele cinci minute, nucile vor arăta doar ca niște firimituri crocante, dar continuați să amestecați până când nivelurile sunt netede.
Dacă doriți un unt mai cremos, adăugați o lingură de ulei de măsline.