PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Q2ulQRsNAXvCmqN9du0l/1a3200ca910d75037b6b85b3a7b965.jpeg)
Vinete umplute
VINETE UMPLUTE ➡️ Știați că vinetele conțin o multitudine de minerale și vitamine și sunt bogate în fier, de exemplu? Poți crea un prânz de vară minunat din ele, în doar câteva momente 😉
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 vinete
- 1 mozzarella
- 2 The Onion
- 3 căței de usturoi
- 200 g Orez
- turmeric măcinat
- sare și piper
- frunze de pătrunjel
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiem vinetele în formă de evantai, lăsându-le unite la capătul mai îngust. Le sărăm și le lăsăm aproximativ 15 minute să „transpire”, pentru a scăpa de gustul amar.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Q2ulQRsNAXvCmqN9du0l/1adc81546388a004dd7b09d1df14bd.jpeg)
2. Pasul
Între timp, vom găti orezul până devine semi-moale cu un vârf de turmeric.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Q2ulQRsNAXvCmqN9du0l/ae698e58023db4522d85dabd067d10.jpeg)
3. Pasul
Tăiem ingredientele cu care vom umple vinetele. Clătim vânăta sub apă rece. Mutăm orezul într-un vas de copt, punem vânăta deasupra și încorporăm ingredientele în tăieturi. Sărăm, condimentăm și presărăm partea de sus cu mărar.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Q2ulQRsNAXvCmqN9du0l/bc1d67079b6b5e3411be5203866442.jpeg)
4. Pasul
Coacem acoperit la 220°C aproximativ 30 de minute.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Q2ulQRsNAXvCmqN9du0l/378171ed183372ca19e4d84e265391.jpeg)