PUBLICITATE
Vinete umplute

Vinete umplute

VINETE UMPLUTE ➡️ Știați că vinetele conțin o multitudine de minerale și vitamine și sunt bogate în fier, de exemplu? Poți crea un prânz de vară minunat din ele, în doar câteva momente 😉

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 vinete Adăugat la
  • 1 mozzarella Adăugat la
  • 2 The Onion Adăugat la
  • 3 căței de usturoi Adăugat la
  • 200 g Orez Adăugat la
  • turmeric măcinat Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiem vinetele în formă de evantai, lăsându-le unite la capătul mai îngust. Le sărăm și le lăsăm aproximativ 15 minute să „transpire”, pentru a scăpa de gustul amar.

Vinete umplute - pasul de preparare 1
2. Pasul

Între timp, vom găti orezul până devine semi-moale cu un vârf de turmeric.

Vinete umplute - pasul de preparare 1
3. Pasul

Tăiem ingredientele cu care vom umple vinetele. Clătim vânăta sub apă rece. Mutăm orezul într-un vas de copt, punem vânăta deasupra și încorporăm ingredientele în tăieturi. Sărăm, condimentăm și presărăm partea de sus cu mărar.

Vinete umplute - pasul de preparare 1
4. Pasul

Coacem acoperit la 220°C aproximativ 30 de minute.

Vinete umplute - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou