PUBLICITATE
Vinete umplute
VINETE UMPLUTE ➡️ Știați că vinetele conțin o multitudine de minerale și vitamine și sunt bogate în fier, de exemplu? Poți crea un prânz de vară minunat din ele, în doar câteva momente 😉
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 vinete
- 1 mozzarella
- 2 The Onion
- 3 căței de usturoi
- 200 g Orez
- turmeric măcinat
- sare și piper
- frunze de pătrunjel
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiem vinetele în formă de evantai, lăsându-le unite la capătul mai îngust. Le sărăm și le lăsăm aproximativ 15 minute să „transpire”, pentru a scăpa de gustul amar.
2. Pasul
Între timp, vom găti orezul până devine semi-moale cu un vârf de turmeric.
3. Pasul
Tăiem ingredientele cu care vom umple vinetele. Clătim vânăta sub apă rece. Mutăm orezul într-un vas de copt, punem vânăta deasupra și încorporăm ingredientele în tăieturi. Sărăm, condimentăm și presărăm partea de sus cu mărar.
4. Pasul
Coacem acoperit la 220°C aproximativ 30 de minute.