PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: RitaE

"Vogerlsalat" sau salată de miel cu sos de oțet și muștar

Ador salatele proaspete, iar Vogerlsalat, cunoscută și sub numele de salată de miel, se află pe lista mea de preferințe. Frumusețea acestei salate este că se prepară rapid și are o aromă minunată de pământ. Îmi place să o servesc cu mâncăruri simple sau atunci când sosesc oaspeți spontani. Salata de miel cu sos de muștar și oțet este deosebit de bună!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 Gram Vogerlsalat Adăugat la
  • 2 Lingură de ceai Muștar de Dijon Adăugat la
  • 2 Tablespoon Oțet de vin alb Adăugat la
  • 6 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Câteva nuci tocate Adăugat la
  • 1 roșu ceapă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Vogerlalat trebuie spălat bine. Vă recomand să îl legănați în apă rece pentru a îndepărta toate reziduurile de nisip.

2. Pasul

În timp ce salata de miel se usucă, se toacă mărunt ceapa și se toacă grosier nucile.

3. Pasul

Pentru dressing, amestecați muștarul Dijon, oțetul de vin alb și uleiul de măsline într-un bol. Adăugați sare și piper. Raportul de 1:3 între oțet și ulei creează un echilibru plăcut între aciditate și bogăție.

4. Pasul

Acum amestecați cu grijă salata cu dressingul. Gustați întotdeauna o frunză înainte de a turna întregul dressing pentru a vă asigura că raportul se potrivește gustului dumneavoastră.

5. Pasul

La final, presărați Vogerlsalat sau salata de miel cu nuci și ceapă tocate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou