PUBLICITATE
Sursa :: CreativeDJ from Getty Images Signature
Aluat italian autentic pentru pizza
Aceasta este o rețetă pentru aluatul autentic italian pentru pizza. Aluatul este crocant, dar totuși suficient de moale și aromat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 250 g făină simplă specială
- 150 ml apă
- 15 g drojdie proaspătă
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță zahăr
- 1 PL ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați făina cu sare.
2. Pasul
Amestecați apa caldă cu drojdie și zahăr și lăsați-l să stea timp de 10 minute, până când drojdia se dizolvă.
3. Pasul
Adăugați drojdie și ulei de măsline la ingredientele uscate și amestecați totul împreună.
4. Pasul
Aluatul se frământă pe o suprafață înfăinată și se lasă să crească timp de 1 oră, până când volumul aluatului se dublează.
5. Pasul
Întindeți adesea la grosimea dorită și este pregătit pentru utilizare ulterioară.