PUBLICITATE

Sursa :: CreativeDJ from Getty Images Signature

Aluat italian autentic pentru pizza

Aceasta este o rețetă pentru aluatul autentic italian pentru pizza. Aluatul este crocant, dar totuși suficient de moale și aromat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 150 ml apă Adăugat la
  • 15 g drojdie proaspătă Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 PL ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecați făina cu sare.

2. Pasul

Amestecați apa caldă cu drojdie și zahăr și lăsați-l să stea timp de 10 minute, până când drojdia se dizolvă.

3. Pasul

Adăugați drojdie și ulei de măsline la ingredientele uscate și amestecați totul împreună.

4. Pasul

Aluatul se frământă pe o suprafață înfăinată și se lasă să crească timp de 1 oră, până când volumul aluatului se dublează.

5. Pasul

Întindeți adesea la grosimea dorită și este pregătit pentru utilizare ulterioară.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou