PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Shutterbug75

Aluat rapid de pizza fără drojdie - Rețetă de la Agata

Serile lungi de toamnă se pot combina perfect cu pizza. Dacă sunteți în căutarea unui sfat rapid despre cum să faceți aluat de pizza fără drojdie, ați ajuns la locul potrivit. Aluatul este moale și neted și are o crustă ușoară - baza perfectă pentru garnitura de pizza.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 Cupe făină Adăugat la
  • 2 Lingură de ceai praf de copt Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 34 Cupa apă Adăugat la
  • 14 Cupa ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

2. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă făina, praful de copt și sarea. Adăugați apa și uleiul de măsline și amestecați până când amestecul formează un aluat.

3. Pasul

Sfatul meu: Chiar dacă aluatul pare prea uscat, nu trebuie să adăugați apă. Este nevoie de răbdare atunci când frământați aluatul - acesta va deveni umed în timp, trebuie doar să îl frământați bine.

4. Pasul

Împărțiți aluatul în două jumătăți și întindeți ambele jumătăți la grosimea și dimensiunea dorite pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Întindeți deasupra toppingurile pentru pizza și coaceți pizza în cuptorul preîncălzit timp de 15-20 de minute, până când marginile devin aurii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou