Sursa :: Pixabay: Shutterbug75
Aluat rapid de pizza fără drojdie - Rețetă de la Agata
Serile lungi de toamnă se pot combina perfect cu pizza. Dacă sunteți în căutarea unui sfat rapid despre cum să faceți aluat de pizza fără drojdie, ați ajuns la locul potrivit. Aluatul este moale și neted și are o crustă ușoară - baza perfectă pentru garnitura de pizza.
Ingrediente
- 2 Cupe făină
- 2 Lingură de ceai praf de copt
- Un vârf de cuțit de sare
- 3⁄4 Cupa apă
- 1⁄4 Cupa ulei de măsline
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Într-un castron mare, se amestecă făina, praful de copt și sarea. Adăugați apa și uleiul de măsline și amestecați până când amestecul formează un aluat.
Sfatul meu: Chiar dacă aluatul pare prea uscat, nu trebuie să adăugați apă. Este nevoie de răbdare atunci când frământați aluatul - acesta va deveni umed în timp, trebuie doar să îl frământați bine.
Împărțiți aluatul în două jumătăți și întindeți ambele jumătăți la grosimea și dimensiunea dorite pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Întindeți deasupra toppingurile pentru pizza și coaceți pizza în cuptorul preîncălzit timp de 15-20 de minute, până când marginile devin aurii.