PUBLICITATE
Bagel plin de proteine
Ingredientul principal este brânza quark și mozzarella😊. Quark este bogată în proteine, calciu și alte nutrienți importanți. Conține și mai puțină grăsime și calorii decât unele alte produse lactate. Mozzarella este de asemenea o alegere sănătoasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Brânză de vaci granulată
- 120 g Mozzarella rasă
- 120 g făină albă
- 10 g de praf de copt
- 2 ouă
- 1⁄2 linguri Pământ
- 10 g Semințe de in
- De susan
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Amestecăm bine brânza, cașcavalul, un ou + albuș, făina cu praf de copt, sare, dacă aluatul se lipește este necesar să adăugăm un pic de făină. Tapetăm tava cu hârtie de copt, formăm bagel (putem să ne umezim mâinile cu apă - asta ne va ajuta) și îi așezăm în tavă.
2. Pasul
Ungem cu gălbenușul și presărăm cu semințe.
3. Pasul
Coacem la 200 de grade aproximativ 30 de minute.