PUBLICITATE
Bagel plin de proteine

Bagel plin de proteine

Ingredientul principal este brânza quark și mozzarella😊. Quark este bogată în proteine, calciu și alte nutrienți importanți. Conține și mai puțină grăsime și calorii decât unele alte produse lactate. Mozzarella este de asemenea o alegere sănătoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Brânză de vaci granulată Adăugat la
  • 120 g Mozzarella rasă Adăugat la
  • 120 g făină albă Adăugat la
  • 10 g de praf de copt Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 12 linguri Pământ Adăugat la
  • 10 g Semințe de in Adăugat la
  • De susan Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Amestecăm bine brânza, cașcavalul, un ou + albuș, făina cu praf de copt, sare, dacă aluatul se lipește este necesar să adăugăm un pic de făină. Tapetăm tava cu hârtie de copt, formăm bagel (putem să ne umezim mâinile cu apă - asta ne va ajuta) și îi așezăm în tavă.

2. Pasul

Ungem cu gălbenușul și presărăm cu semințe.

3. Pasul

Coacem la 200 de grade aproximativ 30 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou