PUBLICITATE

Sursa :: themists from Getty Images

Banane din cuptor

Bananele la cuptor sunt unul dintre dulciurile pe care le pregătesc cu predilecție pentru copiii mei. Aceasta este o rețetă simplă, dar unică, care surprinde prin dulceața și deliciul ei. Foarte recomandată pentru cei care urmează o dietă vegană. Am preparat-o de multe ori și de fiecare dată încântă pe toată lumea, nu doar pe copii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 buc banane Adăugat la
  • 4 linguri miere Adăugat la
  • 2 lingurițe Scorțișoară Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Mai întâi setați cuptorul la 180 de grade Celsius și așteptați să se încălzească.

2. Pasul

În timp ce cuptorul se încălzește, se decojesc bananele și se taie în două. Eu am tăiat fiecare jumătate pe verticală.

3. Pasul

Așezați bananele pregătite pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

4. Pasul

După ce cuptorul este preîncălzit, se pun bananele înăuntru și se coc timp de 10 minute.

5. Pasul

Se scot bananele din cuptor, se presară uniform cu scorțișoară, se acoperă cu miere și se stropesc cu suc de lămâie.

6. Pasul

Puneți din nou bananele în cuptor pentru aproximativ 5 minute - până când mierea începe să se caramelizeze ușor.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou