PUBLICITATE

Sursa :: King_Louie from Getty Images Signature

Bașină de usturoi

Bași de usturoi suculentă, cu o coajă crocantă și o umplutură de usturoi catifelată. Ideală ca gustare la grătar, la petreceri sau la cină cu supa preferată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Tort

  • 1 bucată baghetă Adăugat la

Umplutura de usturoi

  • 100 g unt Adăugat la
  • 4 dinți usturoi Adăugat la
  • 2 lingurițe Oregano uscat Adăugat la
  • 12 un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pregătește bagheta. Taie bagheta oblic, fără a o tăia complet. Ar trebui să se plieze ca un acordeon. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.

2. Pasul

Pregătește untul de usturoi. Topește untul, adaugă usturoiul strivit, oregano și sare. Amestecă.

3. Pasul

Umple bagheta. Cu ajutorul unei pensule de bucătărie, umple fiecare 'buzunar' al baghetei cu amestecul de unt cu usturoi.

4. Pasul

Coacere. Învelim bagheta în folie de aluminiu și coacem timp de 15 minute. Apoi descoperim și coacem pentru încă 5-10 minute, până când bagheta va avea o coajă aurie.

5. Pasul

Servire. Serviți cald, imediat după coacere. Poftă Bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou