Sursa :: King_Louie from Getty Images Signature
Bașină de usturoi
Bași de usturoi suculentă, cu o coajă crocantă și o umplutură de usturoi catifelată. Ideală ca gustare la grătar, la petreceri sau la cină cu supa preferată.
Ingrediente
Tort
- 1 bucată baghetă
Umplutura de usturoi
- 100 g unt
- 4 dinți usturoi
- 2 lingurițe Oregano uscat
- 1⁄2 un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătește bagheta. Taie bagheta oblic, fără a o tăia complet. Ar trebui să se plieze ca un acordeon. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Pregătește untul de usturoi. Topește untul, adaugă usturoiul strivit, oregano și sare. Amestecă.
Umple bagheta. Cu ajutorul unei pensule de bucătărie, umple fiecare 'buzunar' al baghetei cu amestecul de unt cu usturoi.
Coacere. Învelim bagheta în folie de aluminiu și coacem timp de 15 minute. Apoi descoperim și coacem pentru încă 5-10 minute, până când bagheta va avea o coajă aurie.
Servire. Serviți cald, imediat după coacere. Poftă Bună!