PUBLICITATE
Sursa :: enzodebernardo from Getty Images
Bețe de pâine
O rețetă minunată pentru bețe de pâine de casă, perfecte pentru a fi savurate alături de prieteni.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 400 g făină simplă specială
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță zahăr
- 1 ks Drojdie uscată
- 250 ml apă
- 2 linguri ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Amestecați toate ingredientele uscate, adăugați apă și ulei și procesați până la aluatul neted. Lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
2. Pasul
Întindeți aluatul pe o placă presărată cu făină și pregătiți o tavă acoperită cu hârtie de copt.
3. Pasul
Taie frecvent în fâșii subțiri și pune-le pe o tavă.
4. Pasul
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 15 minute sau până când bețele vor fi aurii.
5. Pasul
După scoaterea din cuptor, lăsați bețișoarele să se răcească. Serviți-le separat sau ca garnitură la supă sau salată. Poftă bună!