PUBLICITATE

Sursa :: enzodebernardo from Getty Images

Bețe de pâine

O rețetă minunată pentru bețe de pâine de casă, perfecte pentru a fi savurate alături de prieteni.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 400 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 ks Drojdie uscată Adăugat la
  • 250 ml apă Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Amestecați toate ingredientele uscate, adăugați apă și ulei și procesați până la aluatul neted. Lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.

2. Pasul

Întindeți aluatul pe o placă presărată cu făină și pregătiți o tavă acoperită cu hârtie de copt.

3. Pasul

Taie frecvent în fâșii subțiri și pune-le pe o tavă.

4. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 15 minute sau până când bețele vor fi aurii.

5. Pasul

După scoaterea din cuptor, lăsați bețișoarele să se răcească. Serviți-le separat sau ca garnitură la supă sau salată. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou