PUBLICITATE
Bile de carne în sos de ceapă și măr

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 12 kg Carne tocată de vită sau de porc sau mix Adăugat la
  • 1 ks Pâine Adăugat la
  • Frunză de pătrunjel Adăugat la
  • 4 ks Ceapă de mărime medie Adăugat la
  • 2 ks Mere Adăugat la
  • 14 l Supă sau bulion Adăugat la
  • 250 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • paprika măcinată - dulce Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • unt sau ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Chifla (bulă sau corn) o înmuiem în apă, o stoarcem, adăugăm carne tocată, pătrunjel tocat, paprika măcinată, condimente și sare.

Bile de carne în sos de ceapă și măr - pasul de preparare 1
2. Pasul

Amestecăm compoziția și formăm bile mici.

Bile de carne în sos de ceapă și măr - pasul de preparare 1
3. Pasul

Prăjim chifteluțe în unt până se rumenesc.

Bile de carne în sos de ceapă și măr - pasul de preparare 1
4. Pasul

Tăiem ceapa în felii subțiri, merele în cubulețe mici și le prăjim în unt aproximativ 5 minute.

Bile de carne în sos de ceapă și măr - pasul de preparare 1
5. Pasul

Apoi adăugăm supa fierbinte împreună cu smântâna pentru frișcă, condimentăm, putem adăuga vegeta sănătoasă și lăsăm să se topească încă câteva minute.

Bile de carne în sos de ceapă și măr - pasul de preparare 1
6. Pasul

Servim cu macaroane sau spaghete.

Bile de carne în sos de ceapă și măr - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou