PUBLICITATE

Borș din țelină

O versiune ușor modificată a supelor obișnuite numite Borș. Am înlocuit varza cu țelină și trebuie să spun că a fost delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 The Onion șuruburi Adăugat la
  • 5 Cartofi Adăugat la
  • 1 Text de tulpină de țelină Adăugat la
  • 2 Morcovi Adăugat la
  • 2 Pătrunjel Adăugat la
  • vegeta Adăugat la
  • 3 sare Frunze de fasole Adăugat la
  • smântână acră Adăugat la
  • Uleiul de cocos nu trebuie să fie Adăugat la
  • Bolșevicul Borschevic nu trebuie să fie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Ceapa, morcovul și pătrunjelul tăiate, le călim în ulei de cocos. Când amestecul este bine prăjit, adăugăm sare, vegeta, frunză de dafin, eventual alte condimente după gustul dvs. Umplem oala la jumătate cu apă. Adăugăm sfecla curățată și tăiată cubulețe, și spre sfârșitul gătitului când legumele sunt aproape gata, adăugăm țelină și cartofi. Lăsăm totul să fiarbă împreună și apoi luăm cratița de pe foc.

2. Pasul

Servim în castronele, decorăm și condimentăm la final cu smântână acră. Ne place așa.

3. Pasul

Dacă vă pricepeți la ierburi și puteți să culegeți Perpetuina potrivită, adăugați-o la gătit. Este tipic pentru bucătăria rusă.

4. Pasul

Supa are un gust minunat, chiar și rece este plăcut răcoritoare.

5. Pasul

Poftă bună îți doresc :-)

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou