Borș din țelină
O versiune ușor modificată a supelor obișnuite numite Borș. Am înlocuit varza cu țelină și trebuie să spun că a fost delicios.
Ingrediente
- 2 The Onion șuruburi
- 5 Cartofi
- 1 Text de tulpină de țelină
- 2 Morcovi
- 2 Pătrunjel
- vegeta
- 3 sare Frunze de fasole
- smântână acră
- Uleiul de cocos nu trebuie să fie
- Bolșevicul Borschevic nu trebuie să fie
Ultimele broșuri
Procedura
Ceapa, morcovul și pătrunjelul tăiate, le călim în ulei de cocos. Când amestecul este bine prăjit, adăugăm sare, vegeta, frunză de dafin, eventual alte condimente după gustul dvs. Umplem oala la jumătate cu apă. Adăugăm sfecla curățată și tăiată cubulețe, și spre sfârșitul gătitului când legumele sunt aproape gata, adăugăm țelină și cartofi. Lăsăm totul să fiarbă împreună și apoi luăm cratița de pe foc.
Servim în castronele, decorăm și condimentăm la final cu smântână acră. Ne place așa.
Dacă vă pricepeți la ierburi și puteți să culegeți Perpetuina potrivită, adăugați-o la gătit. Este tipic pentru bucătăria rusă.
Supa are un gust minunat, chiar și rece este plăcut răcoritoare.
Poftă bună îți doresc :-)