PUBLICITATE

Brioșă cu coacăze

Nu sunt necesare ustensile de bucătărie suplimentare, doar o cană pe care copiii mei o pot folosi cu ușurință. Și, datorită ingredientelor sănătoase, chiar și mamei mele, preocupată de sănătate, i-a plăcut.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 cană Făină fină Adăugat la
  • O jumătate de cană de zahăr de mesteacăn Adăugat la
  • O jumătate de cană de iaurt Adăugat la
  • O jumătate de cană de ulei de gătit Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 1 pachet Praf de copt Adăugat la
  • 1 pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 vârf de cuțit sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Primul pas este să preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

2. Pasul

Într-un castron mare, se bat ouăle, se adaugă iaurtul, zahărul de mesteacăn și uleiul de gătit și se amestecă bine. Merită să acordați atenție acestui aspect, deoarece o bază bine amestecată va afecta textura întregii brioșe.

3. Pasul

Coacere:

4. Pasul

Apoi, adăugați ingredientele uscate - făină, praf de copt, zahăr vanilat și sare - în castron și amestecați până când aluatul nu mai are cocoloașe. Pentru a îndepărta cocoloașele, utilizarea unui bici de mână poate fi foarte utilă.

5. Pasul

Puneți aluatul pentru brioșe într-o formă de brioșe, dar dacă nu aveți una acasă, puteți să ungeți cu unt forma de brioșe. Este important să nu umpleți formele până la refuz, deoarece brioșele vor crește pe măsură ce se vor coace.

6. Pasul

Puneți brioșele în cuptor și coaceți-le timp de aproximativ 20-25 de minute la 180 de grade.

7. Pasul

Decorare: după ce brioșa s-a răcit, o puteți decora după gustul dumneavoastră. De obicei, eu doar presarizez cu zahăr pudră, dar și fructele sau frișca sunt perfecte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou