PUBLICITATE

Sursa :: martince2 from Getty Images

Brioșe cu banane

Nu numai că sunt delicioase la micul dejun sau ca o gustare sănătoasă după-amiaza, dar simplitatea preparării lor va cuceri pe toată lumea. În plus, dacă aveți acasă banane prea coapte pe care probabil că nu le-ați pune în iaurt, această rețetă este modul perfect de a le folosi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 ks Banane prea coapte Adăugat la
  • 150 g Făină netedă Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 60 g Unt Adăugat la
  • 1 Lingura Praf de copt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 1 Lingura Esență de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

55 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

2. Pasul

Într-un castron, se bat ouăle cu zahărul până devin spumoase. Dacă doriți brioșe mai aerisite, încercați să creați cât mai multe bule în ou.

3. Pasul

Se adaugă untul topit și bananele amestecate.

4. Pasul

Se adaugă făina amestecată cu praful de copt și sarea.

5. Pasul

La final, se adaugă esența de vanilie. Aluatul trebuie să fie uniform, dar aveți grijă să îl lăsați un pic mai aspru, cu atât mai pufoase vor fi brioșele.

6. Pasul

Se toarnă aluatul în formele pregătite și se coace timp de aproximativ 25 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou