Sursa :: Lesyy from Getty Images
Brioșe de ciocolată cu cireșe
Cui nu-i plac brioșele? Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o rețetă pentru brioșele mele preferate, brioșele cu ciocolată și cireșe. Brioșele miros frumos și au un gust minunat datorită combinației de ciocolată și cireșe.
Ingrediente
- 200 g Făinuri
- 2 linguri cacao
- 11⁄2 linguri Praf de copt
- 120 g Zahăr
- 150 g Cireșe fără semințe
- 100 g Ciocolată
- 2 buc ouă
- 125 ml Lapte
- 125 ml Ulei
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetați formele de brioșe cu coșulețe de hârtie.
Într-un castron, amestecați ingredientele uscate: făină, cacao, praf de copt, sare și zahăr.
Într-un al doilea bol se amestecă ouăle, laptele și uleiul. Apoi adăugați încet ingredientele uscate, încercând să nu amestecați aluatul prea energic. Adăugați cireșele tocate și ciocolata tocată mărunt și amestecați ușor.
Se pune aluatul în forme, umplându-le până la ¾. Coaceți timp de aproximativ 25 de minute.