PUBLICITATE

Sursa :: Lesyy from Getty Images

Brioșe de ciocolată cu cireșe

Cui nu-i plac brioșele? Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o rețetă pentru brioșele mele preferate, brioșele cu ciocolată și cireșe. Brioșele miros frumos și au un gust minunat datorită combinației de ciocolată și cireșe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g Făinuri Adăugat la
  • 2 linguri cacao Adăugat la
  • 112 linguri Praf de copt Adăugat la
  • 120 g Zahăr Adăugat la
  • 150 g Cireșe fără semințe Adăugat la
  • 100 g Ciocolată Adăugat la
  • 2 buc ouă Adăugat la
  • 125 ml Lapte Adăugat la
  • 125 ml Ulei Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetați formele de brioșe cu coșulețe de hârtie.

2. Pasul

Într-un castron, amestecați ingredientele uscate: făină, cacao, praf de copt, sare și zahăr.

3. Pasul

Într-un al doilea bol se amestecă ouăle, laptele și uleiul. Apoi adăugați încet ingredientele uscate, încercând să nu amestecați aluatul prea energic. Adăugați cireșele tocate și ciocolata tocată mărunt și amestecați ușor.

4. Pasul

Se pune aluatul în forme, umplându-le până la ¾. Coaceți timp de aproximativ 25 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou