PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Bublanina a bunicăi vechi

Un tort delicios și revigorant, plin cu căpșuni de sezon, așa cum îl face bunică-mea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15

Frecvent

  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • 2 ks Ouă mari Adăugat la
  • 100 ml lapte Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la

Conținut

  • 500 g căpșuni proaspete Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C. Pregătiți aluatul amestecând zahărul, făina și praful de copt. Apoi adăugați ouăle, laptele și extractul de vanilie și amestecați bine.

2. Pasul

Căpșunile spălate. Dacă căpșunile sunt mari, le puteți tăia în bucăți mai mici.

3. Pasul

Turnați aluatul în tava de copt și distribuiți căpșunele deasupra. Coaceți blatul de tort timp de 30-35 de minute sau până când devine firm și auriu.

4. Pasul

Lăsați tortul să se răcească și apoi îl puteți servi. Este perfect cu o grămadă de frișcă și o doză bună de soare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou