PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení
Bublanina a bunicăi vechi
Un tort delicios și revigorant, plin cu căpșuni de sezon, așa cum îl face bunică-mea.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
Frecvent
- 150 g zahăr
- 200 g făină simplă specială
- 1 ks Praf de copt
- 2 ks Ouă mari
- 100 ml lapte
- 1 linguriță extract de vanilie
Conținut
- 500 g căpșuni proaspete
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180°C. Pregătiți aluatul amestecând zahărul, făina și praful de copt. Apoi adăugați ouăle, laptele și extractul de vanilie și amestecați bine.
2. Pasul
Căpșunile spălate. Dacă căpșunile sunt mari, le puteți tăia în bucăți mai mici.
3. Pasul
Turnați aluatul în tava de copt și distribuiți căpșunele deasupra. Coaceți blatul de tort timp de 30-35 de minute sau până când devine firm și auriu.
4. Pasul
Lăsați tortul să se răcească și apoi îl puteți servi. Este perfect cu o grămadă de frișcă și o doză bună de soare.