PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: eatde

Bublanina cu iaurt

O rețetă gustoasă și simplă pentru un chec cu fructe și iaurt, care adaugă o finete excepțională aluatului.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 200 ml iaurt Adăugat la
  • 1 ks Pulbere de copt Adăugat la
  • Cireșe Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Pregătim aluatul astfel încât să amestecăm toate ingredientele împreună. Amestecăm făina cu praful de copt, adăugăm zahăr, ouă și iaurt și amestecăm bine totul.

2. Pasul

Aluatul il turnăm într-o formă unsă și pulverizată cu făină. Pe aluat distribuim cireșele fără sâmburi.

3. Pasul

Coacem bublanina în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute. După coacere, o lăsăm să se răcească puțin, apoi o presărăm cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou