PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: eatde
Bublanina cu iaurt
O rețetă gustoasă și simplă pentru un chec cu fructe și iaurt, care adaugă o finete excepțională aluatului.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
- 200 g făină autogresată
- 100 g zahăr
- 1 ks ou
- 200 ml iaurt
- 1 ks Pulbere de copt
- Cireșe
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Pregătim aluatul astfel încât să amestecăm toate ingredientele împreună. Amestecăm făina cu praful de copt, adăugăm zahăr, ouă și iaurt și amestecăm bine totul.
2. Pasul
Aluatul il turnăm într-o formă unsă și pulverizată cu făină. Pe aluat distribuim cireșele fără sâmburi.
3. Pasul
Coacem bublanina în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute. După coacere, o lăsăm să se răcească puțin, apoi o presărăm cu zahăr pudră.