Sursa :: Yuliya Furman from Canva
Bulgur cu legume
Îmi place această rețetă de bulgur de legume. Este un fel de mâncare simplă, rapidă și sănătoasă, care este plină de aromă și valoare nutritivă. Este perfectă ca un prânz rapid.
Ingrediente
- 1 Cupa bulgur
- 2 căni Bulion
- 2 Linguri Ulei de măsline
- 1 The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 Ardei
- 1 dovlecei
- 1 ks morcovi
- sare și piper după gust
- Pătrunjel
Ultimele broșuri
Procedura
Clătiți bulgurul sub apă rece și lăsați-l să se umfle în bulion, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Acest lucru este important, bulgurul trebuie să rămână moale, dar nu moale.
Între timp, se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa și usturoiul la foc mediu până când capătă o culoare aurie.
Adăugați celelalte legume (ardei, dovlecei, morcovi) în tigaie și prăjiți-le până când legumele sunt moi. Aveți grijă ca legumele să rămână crocante, nu trebuie să fie gătite complet până se înmoaie.
Clătiți bulgurul pentru ultima oară și adăugați-l în tigaie împreună cu legumele. Se adaugă sare și piper după gust.
Se lasă totul să fiarbă împreună la foc mic timp de 5 minute pentru a permite aromei să se combine.
Se presară bulgurul pe farfurie cu pătrunjel.