PUBLICITATE

Sursa :: UroshPetrovic from Getty Images

Bulion de pește

Stocul de pește pregătit cu grijă este unul dintre principalele fundamente ale bucătăriei.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Capete și oase de pește Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată praz Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Câteva bile de condimente Adăugat la
  • frunză de dafin Adăugat la
  • Câteva crenguțe de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se încălzește uleiul într-o cratiță la foc mediu. Din experiența mea, vă voi recomanda ca oasele de pește să fie bine rumenite înainte de a adăuga legumele. Acest pas ajută la crearea unei arome mai profunde a bulionului.

2. Pasul

După ce oasele sunt rumenite, se adaugă morcovii, ceapa și prazul tocate. Va merge ca un ceas pe o masă veche, dar nu vă alarmați, este doar un semn că toate aromele se îmbină.

3. Pasul

După zece minute de amestec în oală, se adaugă apă, lăsând să se acopere toate legumele și condimentele. Se asezonează cu sare și piper. Nu uitați să adăugați în acest moment condimentele și frunza de dafin.

4. Pasul

Se fierbe la foc mic timp de aproximativ două ore.

5. Pasul

După ce bulionul este gata, strecurați-l pentru a scăpa de oase și legume. Astfel veți obține un bulion de pește limpede. Dacă doriți, îl puteți reîmprospăta cu un strop de lămâie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou