PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Bundt de dovlecel

Un bundt excelent și spongy, care ascunde în sine o legumă sănătoasă și este ideal pentru micul dejun rapid, prânz sau o cafea în după-amiaza. Acest bundt simplu și delicios este rapid de pregătit și cu siguranță va fi preferat chiar și de cel mai tânăr copii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 200 g dovlecei Adăugat la
  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 ks Pudră de copt Adăugat la
  • 4 ks ou Adăugat la
  • 125 ml ulei Adăugat la
  • 1 ks coajă de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul, îl dăm pe răzătoare și îl lăsăm să stea, astfel încât să-și elibereze apa, pe care apoi o presăm.

2. Pasul

Într-un castron, batem ouăle cu zahăr până se formează spumă, adăugăm ulei și continuăm să batem până când obținem o compoziție omogenă și netedă.

3. Pasul

Adaugam in amestecul de oua, zahar si ulei dovlecelul ras si amestecam bine totul.

4. Pasul

Apoi adăugăm făina netedă amestecată cu praf de copt și coaja de lămâie. Amestecăm bine totul împreună.

5. Pasul

Turnăm aluatul în forma de guguluf unsă și presărată cu făină, apoi coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 45-60 de minute.

6. Pasul

Lasăm checul copt să se răcească și apoi îl putem servi. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou