PUBLICITATE
Sursa :: FB: Čo na obed....
Carne de curcan la natural
Rețetă pentru o delicioasă carne de curcan naturală, perfectă pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Carne de curcan
- 1 ks dovlecei
- 1 cuișoare Usturoi
- 1⁄2 ro piper roșu măcinat
- 1 ks The Onion
- sare și piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Se curăță și se toacă mărunt ceapa. Se toacă mărunt usturoiul.
2. Pasul
Tăiați carnea de curcan în cuburi.
3. Pasul
Se spală dovleceii și se taie mărunt.
4. Pasul
Se prăjește ceapa în ulei de măsline și apoi se adaugă usturoiul.
5. Pasul
După un timp, adăugați curcanul tăiat în felii și sotați-l împreună cu ceapa.
6. Pasul
Apoi adăugați dovleceii la carne
7. Pasul
Se asezonează totul cu sare, piper negru și piper roșu.
8. Pasul
Se toarnă apă peste carne și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.