PUBLICITATE

Sursa :: phbcz from Getty Images

Carne de porc cu fasole roșie

Rețetă pentru carne de porc înăbușită cu fasole roșie, care este potrivită atât pentru masa casual, cât și pentru cea festivă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 1 ks Conservă de fasole roșie Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Amestecuri de condimente pentru carne de porc Adăugat la
  • sare și piper negru măcinat Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți cu pregătirea cărnii de porc. Tăiați carnea în bucăți mai mici.

2. Pasul

Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie și se prăjește mai întâi ceapa, apoi se adaugă carnea tocată și se prăjește până când aceasta devine frumos aurie la exterior.

3. Pasul

După un timp, adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți-l și pe acesta.

4. Pasul

Se asezonează carnea cu condimente pentru carne, sare și piper negru. Se amestecă totul bine și se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac.

5. Pasul

După aproximativ 20 de minute, adăugați fasolea roșie în tigaia cu saramură.

6. Pasul

Se fierbe la foc mic cu carnea câteva minute și se servește cu pâine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou