Sursa :: phbcz from Getty Images
Carne de porc cu fasole roșie
Rețetă pentru carne de porc înăbușită cu fasole roșie, care este potrivită atât pentru masa casual, cât și pentru cea festivă.
Ingrediente
- 500 g De carne de porc
- 1 ks Conservă de fasole roșie
- 2 ks The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 2 linguri Amestecuri de condimente pentru carne de porc
- sare și piper negru măcinat
- ulei de măsline
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți cu pregătirea cărnii de porc. Tăiați carnea în bucăți mai mici.
Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie și se prăjește mai întâi ceapa, apoi se adaugă carnea tocată și se prăjește până când aceasta devine frumos aurie la exterior.
După un timp, adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți-l și pe acesta.
Se asezonează carnea cu condimente pentru carne, sare și piper negru. Se amestecă totul bine și se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac.
După aproximativ 20 de minute, adăugați fasolea roșie în tigaia cu saramură.
Se fierbe la foc mic cu carnea câteva minute și se servește cu pâine.