PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Carne de porc cu sparanghel

Această rețetă este ideală pentru iubitorii de carne și legume. Carnea de porc în combinație cu sparanghelul și conopida oferă o experiență culinară deosebită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne de porc

  • 500 g carne de porc Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la
  • 2 felii The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la

Legume

  • 1 ks Sparanghel Adăugat la
  • 1 ks conopidă Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiem carnea de porc în bucăți și o saram și o condimentăm.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul până devin aurii.

3. Pasul

Adăugăm carnea de porc tăiată și o fripăm pe fiecare parte.

4. Pasul

Adăugăm sparanghelul tocat și conopida și lăsăm să fiarbă sub capac timp de 15 minute.

5. Pasul

Servim cu orez.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou