PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Carne de porc cu sparanghel
Această rețetă este ideală pentru iubitorii de carne și legume. Carnea de porc în combinație cu sparanghelul și conopida oferă o experiență culinară deosebită.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne de porc
- 500 g carne de porc
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță Piper negru
- 2 felii The Onion
- 2 cuișoare usturoi
Legume
- 1 ks Sparanghel
- 1 ks conopidă
- 2 linguri ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiem carnea de porc în bucăți și o saram și o condimentăm.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul până devin aurii.
3. Pasul
Adăugăm carnea de porc tăiată și o fripăm pe fiecare parte.
4. Pasul
Adăugăm sparanghelul tocat și conopida și lăsăm să fiarbă sub capac timp de 15 minute.
5. Pasul
Servim cu orez.