PUBLICITATE

Sursa :: zi3000 from Getty Images

Carne de porc de gât la grătar pe tigaie

Rețetă pentru un delicios gât de gât la grătar într-o tigaie cu ierburi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Bucăți Gâturi Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură Săruri Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru măcinat Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 creangă Rosemary Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți gâturile. Clătiți-le și uscați-le cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Se amestecă apoi sarea și piperul negru măcinat și se freacă carnea pe ambele părți cu acest amestec. Din experiența mea, este mai bine să condimentați carnea imediat, pentru ca aceasta să aibă timp să absoarbă toate aromele.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Când tigaia este suficient de fierbinte, adăugați gâtlejurile. Frigeți-le timp de aproximativ 7-8 minute pe fiecare parte, dar depinde întotdeauna de grosimea cărnii. Frigeți până când carnea capătă o frumoasă culoare aurie.

4. Pasul

Adăugați în tigaie căței de usturoi zdrobiți și o crenguță de rozmarin în timp ce se frige. În acest fel, mai multă aromă ajunge în carne.

5. Pasul

Când carnea este gata, se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de a fi servită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou