Sursa :: zi3000 from Getty Images
Carne de porc de gât la grătar pe tigaie
Rețetă pentru un delicios gât de gât la grătar într-o tigaie cu ierburi.
Ingrediente
- 4 Bucăți Gâturi
- 2 linguri Ulei de măsline
- 1 lingură Săruri
- 1 lingură Piper negru măcinat
- 4 cuișoare Usturoi
- 1 creangă Rosemary
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, pregătiți gâturile. Clătiți-le și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Se amestecă apoi sarea și piperul negru măcinat și se freacă carnea pe ambele părți cu acest amestec. Din experiența mea, este mai bine să condimentați carnea imediat, pentru ca aceasta să aibă timp să absoarbă toate aromele.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Când tigaia este suficient de fierbinte, adăugați gâtlejurile. Frigeți-le timp de aproximativ 7-8 minute pe fiecare parte, dar depinde întotdeauna de grosimea cărnii. Frigeți până când carnea capătă o frumoasă culoare aurie.
Adăugați în tigaie căței de usturoi zdrobiți și o crenguță de rozmarin în timp ce se frige. În acest fel, mai multă aromă ajunge în carne.
Când carnea este gata, se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de a fi servită.