PUBLICITATE
Sursa :: Antonio_Sanchez from Getty Images
Carne de porc în sos de roșii
O rețetă excelentă pentru carne de porc fină în sos delicios de roșii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g carne de porc
- 1 plechovka Roșii în sos
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 Articolul ulei vegetal
- 1 Articolul sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiați carnea în bucăți mai mici și condimentați. Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți carnea până devine auriu.
2. Pasul
Tăiați ceapa și usturoiul în bucăți mici și adăugați-le la carne. Prăjiți până când ceapa devine translucidă.
3. Pasul
Adăugați dovlecelul tăiat și conserva de roșii. Amestecați totul bine, adăugați condimente și lăsați să se toace încet sub capac timp de aproximativ 30 de minute.
4. Pasul
Serviți cu orez, paste sau pâine. Poftă bună!