PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Carne de porc pe legume

Aș dori să vă împărtășesc o rețetă pentru unul dintre preparatele mele preferate, pe care am încercat să-l prepar de multe ori. Carnea de porc înăbușită pe legume îmi amintește de prânzurile de duminică în familie, când bunica mea ne răsfăța cu mâncărurile ei delicioase.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg De carne de porc Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată Ardei Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 2 Linguri Ardei dulci Adăugat la
  • 1 Linguri Kminu Adăugat la
  • 300 ml Bulion Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Se spală, se usucă și se taie carnea de porc moale în bucăți mai mici. Apoi se sărează, se piperă și se trece prin făină.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea pe toate părțile până când devine aurie. Important aici este să rumenim carnea foarte bine, astfel încât porii să se închidă și carnea să rămână suculentă.

3. Pasul

Ceapa se toacă mărunt și se caramelizează în ulei până devine ușor aurie. Se adaugă usturoiul ras și carnea rumenită.

4. Pasul

Legumele și se adaugă la carnea din tigaie. Se sotează puțin și apoi se adaugă paprika dulce și chimenul.

5. Pasul

Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Dacă este necesar, adăugați puțin bulion sau apă.

6. Pasul

Sosul rezultat trebuie să fie minunat de gros, iar carnea moale și suculentă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou