PUBLICITATE
Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Carne de porc sărată pe ciuperci
Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g De carne de porc
- 250 g Ciuperci
- 2 ks The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 150 ml Cremă de gătit
- sare
- Ardei
- Piper negru
- ulei
- Pătrunjel pentru garnitură
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Se curăță carnea de porc și se taie în bucăți mai mici. Se taie mărunt ceapa și usturoiul și se prăjesc în ulei până devin aurii. Adăugați apoi carnea, pe care ați asezonat-o în prealabil cu sare, paprika și piper. Rumeniți-o pe ambele părți la foc mediu.
2. Pasul
Apoi adăugați ciupercile tăiate felii la carne și sotați-le împreună cu carnea. Dacă vi se pare că ar putea lipsi zeama, puteți adăuga puțină apă.
3. Pasul
La final, se adaugă smântâna de gătit, se amestecă și se lasă să mai fiarbă încă 5-10 minute.
4. Pasul
Serviți acest sarmale de porc pe ciuperci presărate cu pătrunjel.