PUBLICITATE
Carne de vită cu ciuperci și vin

Carne de vită cu ciuperci și vin

Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 820 g carne de vită Adăugat la
  • 1 ro Faina de spelta fina Adăugat la
  • 1 ro untură Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 800 ml apă Adăugat la
  • 115 Piure de roșii Adăugat la
  • 50 g ciuperci uscate Adăugat la
  • 8 căței de usturoi Adăugat la
  • 200 ml vin roșu Adăugat la
  • 30 g Miere Adăugat la
  • cimbru uscat Adăugat la
  • busuioc uscat Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • Condiment 4 culori Adăugat la
  • Zgârie tot Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Tăiem carnea în bucăți mari, o condimentăm cu sare și făină. Amestecăm bine pentru ca carnea să fie acoperită cu făină.

2. Pasul

Pe grătar, prăjim ceapa tăiată, adăugăm carnea, chimionul, cimbrul, busuiocul și le lăsăm să se înăbușe. Adăugăm apă după nevoie .

3. Pasul

Când carnea este pe jumătate moale, adăugăm ciuperci uscate spălate și usturoi zdrobit.

4. Pasul

Când carnea este moale, o transferăm într-un bol și amestecăm bine sosul cu un mixer de mână. Punem carnea înapoi în sos și amestecăm împreună, condimentăm. Servim cu cartofi și sos presărat cu brânză. Poftă bună :)

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou