PUBLICITATE
Carne de vită cu ciuperci și vin
Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 820 g carne de vită
- 1 ro Faina de spelta fina
- 1 ro untură
- 1 The Onion
- 800 ml apă
- 115 Piure de roșii
- 50 g ciuperci uscate
- 8 căței de usturoi
- 200 ml vin roșu
- 30 g Miere
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- piper negru măcinat
- Sare
- Condiment 4 culori
- Zgârie tot
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Tăiem carnea în bucăți mari, o condimentăm cu sare și făină. Amestecăm bine pentru ca carnea să fie acoperită cu făină.
2. Pasul
Pe grătar, prăjim ceapa tăiată, adăugăm carnea, chimionul, cimbrul, busuiocul și le lăsăm să se înăbușe. Adăugăm apă după nevoie .
3. Pasul
Când carnea este pe jumătate moale, adăugăm ciuperci uscate spălate și usturoi zdrobit.
4. Pasul
Când carnea este moale, o transferăm într-un bol și amestecăm bine sosul cu un mixer de mână. Punem carnea înapoi în sos și amestecăm împreună, condimentăm. Servim cu cartofi și sos presărat cu brânză. Poftă bună :)